OVER KAREN

MIJN VERHAAL

Als recreatief triatlete, geef ik jullie graag tips mee om ook jullie beweegpatroon op pijl te houden. Want naast gezonde voeding is beweging ook zeer belangrijk. Doe dit op je eigen tempo, met realistische doelen. De combinatie van beweging en gezonde voeding is de sleutel naar een gezond en energiek leven.

Ik blijf steeds benieuwd naar nieuwe wetenschappelijke inzichten en school me dan ook geregeld bij. Mijn specialisaties zijn sportvoeding voornamelijk bij duursporters, vegetarische voeding, begeleiding bij Obesitas chirurgie en begeleiding van kinderen en jongeren.

TIJDLIJN

In 2014 studeerde ik als voedings- en dieetkundige af aan de Erasmus Hogeschool Brussel. Daarnaast heb ik de permanente vorming voeding bij het jonge kind en adolescent gevolgd.

Sinds 2015 werk ik samen met Prof. Dr. De Vogelaere Kristel, chirurg abdominale en obesitas heelkunde, voor de opvolging en begeleiding bij vermageringsingrepen.

Vanaf 2016 heb ik ook mijn eigen praktijk in Baasrode en kun je mijn tips & tricks terugvinden via mijn instagram pagina @diëtistekaren