LETS'S GET SOCIAL!

voor een gezond en energiek leven

Witte vis met aardappel gratin

Witte vis met aardappel gratin
This recipe has no ratings just yet.

witte vis met aardappelgratin

november 24, 2020
: 2

By:

INGREDIËNTEN
  • 500g spinazie
  • 1 ui
  • 2 kabeljouwfilets (300G)
  • 300g aardappelen in schijfjes
  • 100ml melk
  • 100ml plantaardige room
  • paneermeel
  • kruiden: peper, zout, nootmuskaat
BEREIDINGSWIJZE
  • Stap 1 Stoof de spinazie samen met de fijn gesneden ui.
  • Stap 2 Kook de aardappelen in een oven bestendige pan 5min. in de melk met nootmuskaat.
  • Stap 3 Voeg de room toe en leg de vismoten onder het aardappelmengsel.
  • Stap 4 Zet de vis met de aardappelen en bovenaan het paneermeel 20min. in de oven.
  • Stap 5 Werk af met de spinazie.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *