Witte vis met aardappel gratin

Witte vis met aardappel gratin
This recipe has no ratings just yet.

witte vis met aardappelgratin

november 24, 2020
: 2

By:

INGREDIËNTEN
  • 500g spinazie
  • 1 ui
  • 2 kabeljouwfilets (300G)
  • 300g aardappelen in schijfjes
  • 100ml melk
  • 100ml plantaardige room
  • paneermeel
  • kruiden: peper, zout, nootmuskaat
BEREIDINGSWIJZE
  • Stap 1 Stoof de spinazie samen met de fijn gesneden ui.
  • Stap 2 Kook de aardappelen in een oven bestendige pan 5min. in de melk met nootmuskaat.
  • Stap 3 Voeg de room toe en leg de vismoten onder het aardappelmengsel.
  • Stap 4 Zet de vis met de aardappelen en bovenaan het paneermeel 20min. in de oven.
  • Stap 5 Werk af met de spinazie.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *