POMPOEN LASAGNE

POMPOEN LASAGNE
This recipe has no ratings just yet.

Pompoen lasagne

september 3, 2020

By:

INGREDIËNTEN
  • Lasagne bladen albert heijn (of zelf snijden 🙂 )
  • 2 bollen light mozzarella
  • Kommetje bevroren bladspinazie
  • Een bokaal tomatenpassata met stukjes
  • Gebakken kalkoenblokjes
  • Peper, zout, chili
BEREIDINGSWIJZE
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 180°C
  • Stap 2 Smeer een ovenschaal in met olijfolie
  • Stap 3 Bedek de bodem met de pompoenbladen
  • Stap 4 Leg er een laagje spinazie, tomatensaus en kippenblokjes op
  • Stap 5 Maak een 2de laag met de pompoenbladen
  • Stap 6 Maak een 3de laag met de spinazie, tomatenaus en kippenblokjes
  • Stap 7 Doe er nog wat tomatensaus over en werk af met de mozzarella
  • Stap 8 Laat het geheel 25 min. in de oven
  • Stap 9 Smakelijk!


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *