Pompoen lasagne
september 3, 2020
INGREDIËNTEN
- Lasagne bladen albert heijn (of zelf snijden 🙂 )
- 2 bollen light mozzarella
- Kommetje bevroren bladspinazie
- Een bokaal tomatenpassata met stukjes
- Gebakken kalkoenblokjes
- Peper, zout, chili
BEREIDINGSWIJZE
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 180°C
- Stap 2 Smeer een ovenschaal in met olijfolie
- Stap 3 Bedek de bodem met de pompoenbladen
- Stap 4 Leg er een laagje spinazie, tomatensaus en kippenblokjes op
- Stap 5 Maak een 2de laag met de pompoenbladen
- Stap 6 Maak een 3de laag met de spinazie, tomatenaus en kippenblokjes
- Stap 7 Doe er nog wat tomatensaus over en werk af met de mozzarella
- Stap 8 Laat het geheel 25 min. in de oven
- Stap 9 Smakelijk!