Groene curry met boontjes
juni 10, 2021
: 2 personen
INGREDIËNTEN
- 160g Griekse Pasta (volkoren)
- 200g Vegetarische stukjes (quorn diepvries)
- 350g Groene boontjes (diepvries)
- Edame boontjes (een aantal, diepvries)
- 3 à 4 lepels groene curry pasta
- 200ml magere room (max. 7% vet)
- 2 sjalotten
- Scheutje olijfolie
- Kurkuma, peper, gemberpoeder
BEREIDINGSWIJZE
- Stap 1 Kook de griekse pasta klaar volgens de instructies.
- Stap 2 Gaar de groentjes boontjes (eventueel stomen in de microgolf)
- Stap 3 Verhit een scheut olijfolie en voeg de sjalot, vegetarische stukjes en curry pasta toe.
- Stap 4 Voeg de groene boontjes en edame boontjes en bak kort op.
- Stap 5 Voeg de room toe en kruid af met kurkuma, peper en gemberpoeder.
- Stap 6 Meng tot slot de Griekse pasta eronder of serveer apart.
- Stap 7 Laat het smaken!