Skyr bosbossen cake

Skyr bosbossen cake
This recipe has no ratings just yet.

skyr bosbessen cake

maart 16, 2021

By:

INGREDIËNTEN
  • 300g skyr vanile (Arla)
  • 250g zelfrijzende bloem
  • 4 eieren
  • 50g zoetstof (zustof of candarel sugeraly)
  • 7g bakpoeder
  • snuifje zout
  • handvol blauwe bessen (eventueel diepvries)
BEREIDINGSWIJZE
  • Stap 1 Klop de boter luchtig met het ei en de zoetstof.
  • Stap 2 Voeg hierbij de droge ingrediënten.
  • Stap 3 Meng alles tot een klontervrij beslag.
  • Stap 4 Giet een bodem beslag in je ingevette bakvorm (of gebruik bakpapier).
  • Stap 5 Voeg de blauwe bessen toe.
  • Stap 6 Giet het overige beslag erover.
  • Stap 7 Zet gedurende 45min. in een voorverwarmde oven van 160°C.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *