LETS'S GET SOCIAL!

De voedingsspecialist voor een gezonde leefstijl en sportieve prestaties

Dadelcake

Dadelcake
This recipe has no ratings just yet.

Dadelcake

maart 16, 2021

By:

INGREDIËNTEN
  • 280g dadels
  • 250ml kokend water
  • 80g margarine (vloeibaar)
  • 2 eieren
  • 185g volkorenbloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 1zakje vanille suiker
  • 40g zusto (zoetstof)
BEREIDINGSWIJZE
  • Stap 1 Klop de eieren luchtig met de margarine, zusto en vanillesuiker.
  • Stap 2 Doe de dadels in het kokend water en plet met een vork tot een papje.
  • Stap 3 Doe de bloem bij het margarine/ei mengsel tot een stevige massa.
  • Stap 4 Voeg nu het water/dadel mengsel toe.
  • Stap 5 Meng het geheel tot een glad beslag.
  • Stap 6 Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
  • Stap 7 Zet gedurende 35min. op 185°C in een voorverwarmde oven.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *